info@trollabokvarn.se 0513 - 233 24

Jobba hos oss


Jobba extra under julbordssäsongen

Under julen är det full fart på kvarnen och vi behöver extrapersonal i både serveringen & kök under denna hektiska tid. Vi söker dig som är en glad, flexibel och social person över 18 år, som vill ha ett fartfyllt och roligt extrajobb inom restaurang.

Arbetstiden är förlagd till vardagar, kvällar & helger från och med den 21/11 till den 18/12.

Maila CV & personligt brev till info@trollabokvarn.se


KOCK/1:a kock

Vi står inför en härlig vår & sommar på Trollabo Kvarn, och nu behöver vi hjälp i köket! Vi söker en kock/1:a kock med god erfarenhet av á la carte och husmanskost. Vi som jobbar på kvarnen är ett litet, familjärt gäng med höga ambitioner, och vi letar efter någon som vill vara med och förvalta och förverkliga alla våra idéer tillsammans med oss! Kvarnen erbjuder en unik miljö med historiska anor, något vi är mycket stolta över.

Kvarnen är öppen året runt, så vi serverar allt från julbord och söndagsmiddag till lunch och midsommarbufféer. Vi söker någon som är driven och villig att ta för sig i köket, och besitter du några andra positiva egenskaper (självgående, positiv, flexibel, kreativ etc) är vi väldigt glada. Det viktiga är att du gillar ditt jobb och lägger stolthet i att laga bra mat. Intervjuer sker löpande, så hör av dig direkt!

Tjänstens omfattning: Enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till vardagar, kvällar & helger.


Serveringspersonal

Nu söker vi extra servitriser/servitörer till vår mysiga kvarn! Vi söker en glad, flexibel och social person som vill ha ett fartfyllt jobb där man aldrig har långtråkigt! Vi söker någon/några som vill jobba extra under kvällar/helger, perfekt för dig som studerar, eller som bara vill ha ett jobb där du får träffa massa härliga människor i en unik miljö.

Vi ser gärna att du som söker är över 20 år, erfarenhet av servering och kassavana är meriterande. Varmt välkommen med din ansökan!