info@trollabokvarn.se 0513 - 233 24

Konferens

Boka möte och konferens i charmig kvarnmiljö

Letar ni efter en inspirerande plats för ert nästa möte eller er nästa konferens? Då har ni kommit rätt! Hos oss på Trollabo Kvarn erbjuder vi en unik och charmig miljö i kombination med professionell service och fantastisk mat. Vi skräddarsyr ert konferenspaket för att passa era behov med lokaler, mat och fika. Du hittar oss i Hudene strax utanför Herrljunga.

Dagkonferens Måndagar – Onsdagar

I första hand ordnar vi dagkonferenser måndagar till onsdagar då vi öppnar upp våra dörrar för er och erbjuder en perfekt miljö för produktiva möten och kreativa diskussioner. Men även andra konferensupplägg kan ordnas, kontakta oss med dina önskemål så diskuterar vi fram det bästa upplägget för just er.

Omgivningen runt Trollabo Kvarn är enastående vacker och Hudene bjuder på en fridfull atmosfär som är perfekt för att främja kreativitet och fokus under er konferensdag. Passa gärna på att ta en promenad runt vår vackra kvarn och njut av den natursköna omgivningen.

Kontakta oss idag för att boka er dagkonferens på Trollabo Kvarn och upplev en konferens som kombinerar fantastisk service med goda smaker i en annorlunda och rustik miljö. Vi ser fram emot att välkomna er till oss!

info@trollabokvarn.se