Vår filosofi här på Trollabo Kvarn

Gästen i centrum

Allt vårt arbete här på Trollabo Kvarn gör vi med fokus på våra gäster, vi vill att du som gäst ska känna den värme vi vill förmedla i både inredning och service, av samma anledning arbetar vi mycket med gästanpassade menyer. Vi vill att alla ska känna sig välkomna hos oss oavsett om du har någon allergi eller äter någon specialkost, vi har stor erfarenhet av multiallergier, religionskost och olika varianter av vegetarisk kost så tveka inte att fråga oss – du är viktig för oss.

Mat lagad med smör och kärlek

För att kunna erbjuda er den bästa matupplevelsen är vi noga med vilka råvaror vi använder och så långt det är möjligt väljer vi  att arbeta med svenska råvaror och lokalproducerat där det finns. Vår målsättning är att servera våra gäster ”ren” mat lagad från grunden utan konstiga halvfabrikat. Vi försöker att välja gastronomiskt hållbara råvaror, väljer ekologiska alternativ där det finns, serverar bara fisk som är MSC-märkt och givetvis är allt kaffe både krav och fairtraide märkt.

Till vår kakbuffé som vi serverar varje söndag bakar vi med Saltå Kvarns biodynamiska mjöl och gryn, KRAV-märkta ägg samt svenskt socker och smör, medvetna val från vår sida som vi är övertygade bidrar till ännu bättre smak på våra bröd & bakverk.

 

Trollabo Kvarn

Besöksadress:
Trollabo Gård Hudene
524 92 Herrljunga
Telefon
0513-233 24
E-post
info(at)trollabokvarn.se

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande