Kakbuffé på Trollabo Kvarn

image

Vare sig du vill frossa på vår stora kakbuffé eller njuta av en läcker räksmörgås hoppas vi att du som gillar att fika ska älska fika hos oss på Trollabo Kvarn. Vi tar nämligen det här med fika på största allvar, matiga mackor, spröda kakor allt med stora koppar te eller kaffe och trevligt sällskap. Hos oss vill vi att man ska få tillfälle att njuta och må riktigt gott. Vi har en mysig miljö både inne och ute, sätt er och känn värmen från den sprakande brasan eller om solen skiner njuter ni av kaffet nere vid Nossan och sug ut det sista av helgen.

Halvfabrikat – Nej tack!

Vi är stolta över att kunna säga att på vår kakbuffé kommer ni inte hitta några halvfabrikat för hos oss är allt bakat från grunden. Goda kakor, bullar och mackor bakade med svenskt smör och kärlek har alltid varit en självklarhet i köket på Trollabo Kvarn. Men vi är övertygade om att det smakar ännu bättre när vi väljer bra råvaror, därför bakar vi bara med Saltå Kvarns biodynamiska mjölsorter och av samma anledning väljer vi att använda KRAV-märkta ägg. Att det dessutom gör att några hönor får möjlighet  picka ute i det fria gör ju inte valet sämre.

Stor kakbuffé

–Vår stora kakbuffé är rena himmelriket för alla som gillar att fika med allt från klassiska småkakor och kanelbullar till tårtor, paj, äggost och cremé brûlè . Man äter så mycket man orkar eller tills samvetet sätter stopp. Självklart kan man välja att bara ta en kaka eller pajbit om man klarar att välja.

Pris: 110:-  Barn upp t.o.m. 12 år: 50:-

Kakbuffé för alla

Vi bakar som sagt med smör, ekologiskt mjöl och krav märkta ägg, det gör att de med olika former av allergier kan ha svårt att frossa på vår kakbuffé. Men vår önskan är att alla ska kunna njuta av vår buffé, så om du planerar att besöka oss och du är allergisk eller äter någon form av specialkost blir vi väldigt glada om du ringer oss några dagar innan och berättar. Då lovar vi att göra vårt bästa för att för att erbjuda en buffé där du också kan få frossa loss. Vi är vana vid de flesta allergier så som mjölkprotein, ägg, gluten, soja, nötter och vi brukar fixa det mesta så tveka inte att fråga.

SmörgåsarRäksmörgås

–på vårt nybakta bröd gör vi läckra mackor med olika pålägg. Prova vår lyxiga räksmörgås med rikligt med spänstiga, salta räkor, ägg från frigående höns och god majonnäs, den är väl värd ett besök!

En dryck för gudar

Grunden för en bra fika är drycken därför erbjuder vi förutom Gevalias ekologiskt krav kaffe också cappuccino, espresso och café latte. För oss som inte gillar kaffe finns Trollabos eget te ett rött och ett svart båda med mycket frukt, om du gillar det lika mycket som vi gör går det bra att köpa med en påse hem .

Vi har öppet alla söndagar mellan 12-17

Önskar man fika andra dagar är det bara att höra av sig, vi tar emot grupper alla dagar.

För frågor eller bokningar ring 0513-233 24 eller skicka ett mail till info@trollabokvarn.se.

Välkommen till en mysig dag på Trollabo Kvarn.

Trollabo Kvarn

Besöksadress:
Trollabo Gård Hudene
524 92 Herrljunga
Telefon
0513-233 24
E-post
info(at)trollabokvarn.se

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande