Julbord till årets julresor

Julresor

Planerar ni en julresa har vi tagit fram ett specialpris på vårt lunchjulbord som vi erbjuder till grupper på över 20 personer. Erbjudandet gäller tisdagar och onsdagar under december, övriga dagar enligt överenskommelse.

Julmat

Julmat

 

Att besöka Trollabo Kvarn för att äta julbord ska vara en trevlig upplevelse för den goda maten men lika mycket för den vackra omgivningen och varma stämningen som möter dig när du kliver in på Trollabo Kvarn.
Vi lägger stor vikt vid att hitta små producenter som gör vårt julbord extra minnesvärt och som gör att du vill komma tillbaka år efter år.

Vi har tunnbröd ifrån Tåsjö, den lilla by i Ångermanland där Annas mormor & morfar levde och en alldeles underbara pepparlax ifrån Bergmans rökeri i Norrsundet. Från våra mer lokala producenter har vi Attorps prinskorv med Gäseneost, rökt lammfiol från Bitterna, kalkon från Adelsåsen i Stora Levene m.m.

För er som besökt oss på andra tider på året är det kanske ingen överraskning att vårt gottebord är något alldeles extra med bl.a. saffranspannacottan med blåbärssylt och vår tirimasu med Herrljungas Mocca Chokladglögg alldeles ljuvliga. Självklart finner ni även ett stort urval av Trollabofudge.

Pris: 275:- inkl. glögg och kaffe dessutom får ni som bussarrangör 1 fri per 20 betalande

 

Besök också gärna våra duktiga producenter i närområdet

Herrljunga Ciders Äppelboden – där ni kan köpa glögg, julmust och cider till fabrikspriser.
Molins Garden – där ni kan köpa julstjärnor från egen odling dessutom hittar ni vackra kransar och julgrupper till bra priser.
Falbygdens Osterian – ost från världens alla hörn och en julmarknad som är något alldeles extra

Trollabo Kvarn

Besöksadress:
Trollabo Gård Hudene
524 92 Herrljunga
Telefon
0513-233 24
E-post
info(at)trollabokvarn.se

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande