Jul på Trollabo Kvarn

009 (640x427)

Ingenstans är det lättare att tro på tomten än när julen nalkas på Trollabo Kvarn. Vi lägger stor vikt på att förmedla julstämning lika väl som god mat.

Vi lovar att servera ett dignande julbord med delikatesser från både norr och söder, som vanligt med lite extra kraft lagd på gottebordet. Ni får inte missa vår julpannacottan med blåbärssylt den är alldeles underbar.

På söndagar hälsar vi alla familjer extra välkomna, då har vi en tomteflicka på plats i källaren med kritor, lego och film. Allt för att hela familjen ska kunna njuta av julbordet.

Julbordspriser

Julbord inkl. glögg och kaffe  435:-
Lunch julbord   inkl. glögg och kaffe  365:-
Barn upp till 12 år  15:-/år

Aktiviteter

Vill ni kombinera ert julbord med en rolig aktivitet?

Glöggprovning

Få saker är så juliga som glögg så varför inte börja ert julbord med en glöggprovning.gloggflaska

Under ledning av vår kunniga sommelier får ni prova fyra olika glöggsorter, ni provar dem tillsammans med fyra sorters tilltugg. Då får ni en känsla för hur glöggen passar med söta dadlar, kryddiga pepparkakor eller salta mandlar. Givetvis får ni med er ett provningsprotokoll så ni kommer ihåg vilken glögg ni vill bjuda på till jul.

Pris 150:- per/pers. ex moms (minst 1500:-)

Julmusik quiz

Avsluta kvällen med den här fartfyllda julaktiviteten.Det går fort, det är roligt och ganska klurigt. Det blir ett musik quiz med fokus på tomtar, julklappar, adventskalendrar och julmusik.
Må bästa lag vinna!

Pris 1500:- ex moms

Julkransarjulkrans

Låt kreativiteten flöda och skapa din egen julkrans att ta med dig hem. Ska din krans vara glittrig, röd, modern eller klassiskt. Ni får tips och hjälp av floristen Mikaela som hjälper er. Medan ni pysslar med kransarna lyssnar ni på julmusik och myser med glögg och pepparkakor.

Pris inkl material 300:- per/pers. ex moms.

 

 

 

Vi har även  ett samarbete med Aventi i Borås som anordnar massor av roliga aktiviteter t.ex. Tomtejakt, Så ska det låta & Chrismas Quiz, ring så berättar vi mer. Vill ni ha musik och fest kan ni efter att ha njutit av julbordet i Kvarnen flytta över till vårt gamla stall där vi bokar in en trubadur eller dj efter era önskemål, där kan ni fortsätta festen hela kvällen.

Trollabo Kvarn

Besöksadress:
Trollabo Gård Hudene
524 92 Herrljunga
Telefon
0513-233 24
E-post
info(at)trollabokvarn.se

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande