Bröllop


Er bröllopsdag är en dag som föregåtts av massor med planering, tankar och önskningar.
Väljer ni att lägga er bröllopsfest hos oss är förutsättningarna de bästa för en romantisk och stämningsfull dag. Nere vid Nossans strand väntar gästerna på er när ni anländer. Efter traditionsenlig brudskål i vår vackra trädgård väntar en festlokal som smyckats efter era önskemål där er bröllopsmiddag serveras.
Vår uppgift här på Trollabo Kvarn är att efter bästa förmåga förverkliga era önskningar och drömmar. Tillsammans med er tar vi fram en meny och ett paket som passar just er och era önskemål. Allt för att er bröllopsdag ska bli ett ljust minne som ni bär med er genom livet.

Bröllopsmeny

Er bröllopsdag är en dag då det är okej att vara helt egoistisk och sätt er själva och era önskemål i fokus. Därför arbetar inte vi med färdiga menyer utan varje brudpar får möjlighet att få en unik meny efter just sina önskemål. Vi försöker att träffa alla brudpar som vi arbetar med vid åtminstone ett tillfälle före bröllopet för att stämma av vilka förväntningar och önskemål ni har på oss. Dessutom brukar det alltid komma upp några saker som ni kanske inte tänkt på eller som vi har några tips om hur ni ska lösa. Med vår långa erfarenhet har vi skaffat oss bra och seriösa företagskontakter som vi gärna rekommenderar.

Trollabo Kvarn

Besöksadress:
Trollabo Gård Hudene
524 92 Herrljunga
Telefon
0513-233 24
E-post
info(at)trollabokvarn.se

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande